Baseballový klub Olympia Blansko Baseballový klub Olympia Blansko
Baseballový klub Olympia Blansko
Zpět

Vánoční turnaj - očima trenéra softbalistek

25.12.2003

Vánočního turnaje v basebalu se letos účastnilo kromě družstev kluků také družstvo softballistek. Po dobré sezóně mělo velké ambice se poprat s kluky o jeden z pohárů pro první tři.

První zápas sice prohrály se ZŠ Salmova 26 :3 , ale ještě nebylo nic ztraceno. V sobotu se holky plné odhodlání vrhly na Jablonec a po několika prvních směnách vedli 3 :0. Potom se jim už nepovedl žádný bod a díky velké smůle, kdy Jablonec několika odpaly na balkon přidal body, prohrály 8:3.
V dalším zápase hrály proti Drakům a vítězství je ještě mohlo posunout do hry o třetí místo, neboť Olympia porazila ZŠ Salmovu 7:6 a holky již druhé být nemohli. Stejně jako proti Jablonci začali holky výborně. Dva body v jejich prospěch byli téměř do konce utkání. Pak Draci dokázali dát také dva body, ale pořád měli holky dohrávku. V poslední směně se štěstí opět otočilo k holkám zády a několika tvrdými odpaly přidali Draci 6 bodů na svoji stranu. V dohrávce se holkám podařilo už jen zkorigovat výsledek jedním bodem na konečných 8:3.
V posledním zápase, kdy už holky věděli že nepostoupí prohráli s Olympii která porazila i ZŠ Salmou výsledkem 8:2 a ukončily tak své působení na turnaji.

Po loňském čtvrtém místě letos toto umístění neobhájili a skončili páté. I přes tento výsledek samotná hra ukázala, že boj o tolik toužený pohár nebyly jen slova do větru. Stačilo opravdu málo a holky mohly jeden z poháru mít.



 

Na pálce Aneta Krejčířová.............

 

Trenér a jeho ovečky ...................

Na pálce Markéta Musilová ............

Catcher Petra Mynářová...........

Šárka Součková .............
Černobílá radost ....Šárka Součková Černobílá radost .......Petra Mynářová