Baseballový klub Olympia Blansko Baseballový klub Olympia Blansko
Baseballový klub Olympia Blansko
Zpět

Olympia Black Hill Blansko se třikrát potkala s loňským finalistou baseballové extraligy ....

9.5.2005

Olympia Black Hill Blansko se třikrát potkala s loňským finalistou baseballové extraligy a oproti předchozím duelům se jí podařilo zvítězit pouze jednou. Pouze jedno ze všech tří utkání se odehrálo v Blansku na Strawberry field a domácí diváci viděli kvalitní utkání a vítězství domácího celku. Ostatní dva vzájemné zápasy se hrály v Praze na Krči a zde dominoval pražský celek.



1. utkání: Olympia Black Hill Blansko – Krč Altron Praha 7:1

Skoro po celý zápas mohli diváci vidět vyrovnaný duel. Až ke konci utkání se projevila pálkařská síla domácích, kteří několika dobrými odpaly a po chybách soupeře zvrátili vítězství na svoji stranu. Vynikající zápas odházel Jirka Hrubý na kopci, který soupeři dovolil pouze jeden doběh.

2. utkání: Krč Altron Praha - Olympia Black Hill Blansko - 8:2

První utkání na hřišti soupeře bylo sice na začátku vyrovnané a Pavel Procházka svým krásným homerunem dal naději blanenskému týmu, ale hostující hráči vyrobili několik chyb v obraně a to k vítězství nestačilo.


3. utkání: Krč Altron Praha - Olympia Black Hill Blansko 5:2

Druhý zápas s pražským celkem byl opět na začátku vyrovnaný. Jaromír Kouřil svým dlouhým odpalem zvednul spoluhráče ze střídačky s nadějí na vítězství, ale zadopolaři Krče se podařilo tento odpal se štěstím zachytit a bohužel i ve druhém utkání v Praze se Olympii nepodařilo zvítězit. Pochvalu jistě zaslouží Kouřil, který předvedl skvělý výkon ve všech třech utkáních a předvedl bojovného ducha.

V dalších kolech se Olympia Black Hill Blansko střetne s celkem Techniky Brno a domácí zápas mohou diváci v Blansku vidět ve středu 18.5. od 18.00 hod. Blanenský celek má teď před sebou menší přestávku, tak snad se dají dohromady všichni nemocní a zranění aby Olympia mohla nastoupit opět v plné síle.

Výsledky ostatních týmů:

 

JM přebor mužů:

Aligátoři Znojmo - Blansko B - 22:18

Juniorská extraliga:

Draci Brno - Blansko 12:1

Blansko - Draci Brno 10:2

JM přebor starších kadetů:

Blansko - Aligátoři Znojmo 1:0

Choceň - Blansko 2:16

Blansko - Jihlava 37:0

JM přebor mladších kadetů:

Blansko - Třebíč 12:2

JM přebor žáků:

Blansko Blue - Technika Brno 8:7

Blansko Yellow - Technika Brno 7:3