Baseballový klub Olympia Blansko Baseballový klub Olympia Blansko
Baseballový klub Olympia Blansko
Zpět

Olympia Black Hill : Arrows Ostrava 1:1 na zápasy ( 2:1,1:3 )

15.6.2005

V Blansku padlo rozhodnutí opět až v prodloužení.Olympia Black Hill v obraně na výbornou. Reprezentační nadhazovač Kocman se zranil a jeho start na ME je ohrožen .




Deset směn výborně nadhazoval za Blansko Ondra Navrkal a ve třinácté to byl právě on, kdo svým odpalem zařídil rozhodující doběh.Závěr zápasu zkušeně odházel Hrubý. Vnitřní pole Blanska ve složení Kocman, Procházka, Macek zcela eliminovalo snahu soupeře o odpal či posun běžce úlivkou.Bohužel, právě Kocman si při doběhu na metu v poslední směně zranil kotník. Olympia Black Hill tak přichází o další oporu a zaplnit mezery v sestavě bude pro trenéra Krejčíře nelehkým úkolem.

V ostravské odvetě Procházkův vynikající výkon na kopci nedokázali blanenští pálkaři podpořit dobrým útokem, a to ani při plných metách a 0 autech.Na nejlepšího pálkaře Blanska Kučeru vyšly vždy mety bez běžců.

Příští týden čeká blanenské baseballisty série tří utkání s Technikou Brno, která může o postupu do play off hodně napovědět.Hraje se tentokrát v úterý, ve středu a ve čtvrtek.