Baseballový klub Olympia Blansko Baseballový klub Olympia Blansko
Baseballový klub Olympia Blansko
Zpět

Black Hill - Technika Brno 1:2

15.5.2005

 

Black Hill - Technika Brno 1:2 na zápasy ...

 

 

Baseballiste Blanska i pres nepriznivy vyvoj serie s Technikou dokazali zvitezit v poslednim utkani.

Prvni dve utkani v Brne se podobala jako vejce vejci.Utkani za Blansko startovali nadhazovaci Konvalinka a v druhem utkani Kocman.Hned v uvodu prvniho utkani se zranil posledni ze tri blanenskych catcheru Vanek.Celou serii musel odchytat druhometar Macek.Oba starteri drzeli vyrovnany vyvoj do poloviny utkani.Po jejich vystridani vsak mladi nadhazovaci Black Hill podali velmi spatne vykony a umoznili brnanum behem dvou smen ziskat dvouciferna vitezstvi v obou zapasech.

Treti zapas zacal za Blansko na kopci dosud neporazeny Prochazka.Blansko se hned v uvodu ujalo vedeni 2:0.Potom hoste vyrovnali hru a zacali se prosazovat v utoku.V polovine osme smeny, za stavu 7:3 pro Techniku, to vypadalo, ze si brnane odvezou z Black Hill Areny cenne vitezstvi.Dve zmeny v sestave a koncentrovany tymovy vykon Blanska rozhodly o temer neuveritelnem obratu v utkani.Blanensti palkari rozstrileli nadhazovace Techniky a sesti dobehy v jedne smene strhli vedeni na svou stranu.Utkani za Blansko vyborne dohazel mlady Kostrhun.


Technika Brno : Black Hill Blansko
10 : 0
11 : 1
Blansko Technika
9 : 8

Pavel Procházka pálí ...

,,Hodne nam chybi zkuseny nadhazovac Hruby. Na tri utkani nemuzeme vystacit jen s Prochazkou a Kocmanem. Krome Kostrhuna nastupuji vsichni mladi nahazovaci do utkani s prilis velkym respektem a casto chybuji... Jsem rad,ze jsem se rozloucil vyhrou.

Od pondelka si s Buttsworthem menime role,on bude headcoach a ja jeho asistent.Jsem si jisty, ze jsem nasel cloveka,ktery hre dobre rozumi a diky tomu,ze neni zdejsi, ma nadhled.Mesic mi delal asistenta a vim, ze od nej mohu cekat poctivou praci.Po sestnacti sezonach vedeni A tymu se chci zamerit na praci s mladymi nadhazovaci a zejmena na mladeznicky program naseho klubu.Take hraci si potrebuji od meho sekyrovani na cas odpocinout...

Pristi tyden by se v Blansku mela objevit nova posila-catcher z USA. Patral jsem po nem dlouho a doufam, ze to bude prave on, kdo doda nasim mladym nadhazovacum sebeduveru."

Tak zhodnotil uplynuly vikend trener Krejcir.

                                                          G W L        PCT 
Draci Brno    7 7 0    1000
Technika Brno      8 5 3 625
Black Hill Blansko        7 4 3 571
Arrows Ostrava      7 3 4 429
Krč Altron    7 3 4 429
Tegola Titans       8 3 5 375
MZLU Brno      7 2 5     286
Skokani Olomouc        7 2 5     286