2013 Den pro děti a rodiče

28.06.2013 15:19

Ve středu, dne 8.5.2013 se od 10 hod. do pozdních hodin odpoledne konal první ročník dne rodičů a dětí na baseballovém a softballovém hřišti Strawberry Field v Blansku.

Zúčastnili si jak hráči klubu - od těch nejmenších, kteří taktak udrželi pálku, až po ty nejstarší, kteří taktak došli na 1. metu. Olympia Blansko si dala za úkol zasvětit rodiče hráčů do tohoto sportu, který jejich ratolesti chodí každý týden trénovat a i jim ukázat, že baseball a softball jsou sportem všestrannosti a používání rozumu.

Na hřišti bylo 10 stanovišť, kde si mohli všichni vyzkoušet různé dovednosti spojené s tímto sportem: hod do dálky, hod na cíl, sprint na 1. metu, oběh homerunu, navlečení se do výstroje "catchera" (zadáka), vyzkoušení rukavic a sběru míčů, odpal ze stativu, na živý nadhoz a samozřejmě atrakce dne, odpal na nadhazovací stroj. Dalším zpestřením byla i chůze na chůdách a kreslení, malování a zábava pro nejmenší.

Po projítí všech stanovišť a zkoušce všech různých dovednosti se po obědě sehrála bitva rodičů proti dětem. Hrálo se na menším hřišti "B" a byla to velkolepá podívaná. Rodiče nakonec museli uznat, že je v tomto sportu trénink opravdu potřeba a i když měli oproti týmu dětí početní převahu, prohráli nakonec a za obrovského jásání dětí museli uklídit hřiště.

Akce se tedy velmi povedla, rodiče se pro tento sport nadchli snad ještě více, pokud je to vůbec možné, a určitě si za námi přijdou někdy jen tak pro zábavu zahrát. My se budeme těšit na příští rok, kdy proběhne 2. kolo tohoto sportovního baseballového a softballového nadšení!

Sledujte záběry z lítého klání mezi rodiči a dětmi v galerii. Upozorňujeme, že některé obrázky nejsou vhodné pro děti a mladistvé a jsou určeny pouze pro jedince se silným žaludkem:-) ZDE

A z jednoho super dne do dalšího, pokud se chcete s námi přijít také pobavit a hlavně vyzkoušet, co to vlastně ten baseball a softball jsou, tak nás navštivte buď na blanenské BAMBIRIÁDĚ v PÁTEK, 24.5. a v SOBOTU, 25.5. a nebo přijďte rovnou k nám v SOBOTU, 23. června 2013 od 9 - 12 hod. na BASEBALLOVÝ A SOFTBALLOVÝ DEN DĚTÍ následovanán zápasem ćeskomoravské baseballové ligy našeho A-týmu, opět u nás na Strawberry Field.


nahoru ▲

                     

Chceš hrát s námi baseball nebo softball?
Volej 606 748 743 | 606 919 608